3357.00 Lei
  • Sezlong West
  • Sezlong West

Sezlong West

Vandut de: SOMPRODUCT

Detalii despre produs

Colecţia: Modern
Culoare: Nature / Gri inchis / Gri deschis

Şezlongul West este o piesă de mobilier versatilă, funcţională, fiind perfect pentru conversaţii relaxante sau odihnă.

Dimensiuni:
Lungime: 193 cm
Adancime: 62 cm
Înălţime: 35 cm

Detalii tehnice:
Este realizat cu o atentie deosebita la detalii si finisaje ireprosabile.

Intretinere:

Mobila din rattan se potriveste atat in interiorul cat si in exteriorul locuintei. Cu toate acestea, mobilierul care este tinut in gradina sau pe terasa are nevoie de o ingrijire mai speciala.

Eco-rattanul combina avantajele si calitatile rattanului natural cu rezistenta la orice conditie meteo. Este rezistent la soare, ploaie, ninsoare si prietenos cu mediu.

Mobilierul se curata cu ajutorul unui burete imbibat in apa calda, sau, daca este foarte murdar, cu apa calda si sapun.

Pe timpul iernii este recomandat sa va acoperiti mobilierul cu o husa speciala care sa-l protejeze de variatiile de temperatura.

Husa si pernele sunt realizate din material rezistent la umiditate sporita. Oricum, se recomanda sa fie ferite de ploaie.

Petele de pe husa si perne se pot indeparta cu apa calda si sapun si se spala de mana la o temperatura de 30 grade. Nu se spală la masina, nu se calcă, nu se foloseşte inălbitor, nu se curaţă chimic.

Atunci cand nu sunt folosite, se recomanda depozitarea loc intr-un spatiu uscat cu suficienta ventilatie.Asamblare:Produsul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in doar 10-15 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.

Pretul este informativ.