Cere oferta
  • Gratar Gradina si Cuptor Integrat - Placat cu piatra naturala decorativa
  • Gratar Gradina si Cuptor Integrat - Placat cu piatra naturala decorativa
  • Gratar Gradina si Cuptor Integrat - Placat cu piatra naturala decorativa
  • Gratar Gradina si Cuptor Integrat - Placat cu piatra naturala decorativa

Gratar Gradina si Cuptor Integrat - Placat cu piatra naturala decorativa

Vandut de: PIATRAONLINE

Detalii despre produs

Modelele noi de gratare multifunctionale pentru gradina ce contin si cuptor integrat sunt placate la exterior cu piatra naturala decorativa. Aceste modele de gratare hibrid raspund cerintelor celor mai exigenti bucatari, imbina versatilitatea gratarelor de gradina si a gatitului traditional la cuptorul cu lemne intr-un singur produs cu posibilitati nelimitate de utilizare. Produsul poate fi livrat national!

Cupola si camera de foc sunt din caramida samota si beton armat. Acestea alcatuiesc structura de baza a ansamblului de gratar + cuptor integrat, placat la exterior cu piatra naturala decorativa (Limestone Vratza Scapitat 7 cm x LL). La acestea se adauga un capac de fier pentru inchiderea cuptorului in momentul incalzirii, care asigura coacerea uniforma a preparatelor. Toate elementele sunt lipite cu adeziv termorezistent (Weber SuperFlex 25 kg), iar la livrare produsul este insotit de un ghid detaliat de asamblare, astfel incat aceasta sa se realizeze in conditii optime.

Dimensiuni:
Inaltime: 218 cm
Latime: 120 cm
Adancime: 155 cm
Dimensiunea cupolei (dome) φ = 70 cm
Greutate: 1200 kg

Modelele de gratare de gradina sunt achizitionate in special pentru retete de pizza si paine pufoasa sau crocanta, dar si pentru preparate din carne savuroase. Incercati acest produs care propune formula perfecta a convivialitatii! Pietrele naturale de culoare crem sunt alese cu grija si potrivite pentru a reflecta personalitatea locuintei si a posesorului, in timp ce materialele de calitate exceptionala garanteaza folosirea indelungata.

Instructiuni de montare: Gratarul multifuncional va fi montat pe o platforma stabila plana si fixa, iar componentele individuale vor fi prinse intre ele in ordinea prezentata in ghid cu un adeziv de ciment. La asamblarea componentelor din interiorul si din jurul cupolei, alege un adeziv termorezistent, iar pentru o buna adeziune, asigura-te ca piesele sunt bine udate dupa care uneste si curata toate suprafetele. Gratarul multifunctional este gata de utilizare dupa uscarea adezivului care dureaza intre 3 si 5 ore, in functie de sezon.
Pentru deplasarea cupolei, aceasta fiind cea mai grea componenta a gratarului si cantarind aproximativ 200 kg este nevoie de doua persoane.

Instructiuni de utilizare a gratarului de gradina: Pentru utilizare se recomanda umplerea gratarului cu lemne sau carbuni si preincalzirea grilei de metal peste jaratic, inainte de a pune alimentele pregatite, evitand astfel schimbarile bruste de temperatura la aprinderea focului.

Pretul este informativ.