Cere oferta
  • Cismele Gradina Fontana Spello F 22 - Finisaj Crem
  • Cismele Gradina Fontana Spello F 22 - Finisaj Crem
  • Cismele Gradina Fontana Spello F 22 - Finisaj Crem
  • Cismele Gradina Fontana Spello F 22 - Finisaj Crem

Cismele Gradina Fontana Spello F 22 - Finisaj Crem

Vandut de: PIATRAONLINE

Detalii despre produs

Idei pentru gradina sunt multe, dar printre ele una devine tot mai mult la moda. Central sau mai retrasa, o cismea eleganta va trage mereu atentia. Cu cat mai eleganta, cu atat mai apreciata! Produse in Romania cu ultima tehnologie de turnare a pietrei compozite, aceste cismele sunt finisate manual si rezista la intemperii. Cu asemenea calitati, cismelele apar imediat pe lista celor mai bune idei pentru gradina in materie de amenajare in spatii publice sau private. La dorinta ta, cismelele de gradina pot capata patina dorita (gri antic sau crem). Cismeaua nu este dotata cu robinet, deci nu uita sa achizitionezi unul, astfel incat sa o poti pune in functiune in cel mai scurt timp.

Toate produsele se livreaza national. Produsele noastre sunt menite sa va ajute la amenajarea si decorarea gradinei dvs. In plus la PIATRAONLINE gasiti ultimiile tendinte in materie de amenajari exterioare si decoratiuni disponibile pe piata din Romania.

Specificatii tehnice:
Cismelele de gradina nu vin echipate cu robinet acesta se achizitioneaza separat dupa gustul fiecaruia. Cismelele se racordeaza prin stutul G 1/2 la reteaua de apa cu presiune de pana la 10 bar, atat pentru gospodariile individuale, cat si pentru spatiile publice. Cismelele se monteaza pe un postament drept prin intermediul flansei inferioare a tronsonului suprateran. La reteaua de apa se racordeaza prin stutul G 1/2, iar la reteaua de canalizare prin stutul G 3/4. In pozitia inchis robinetul cismelei intrerupe complet curentul de apa, astfel realizandu-se autogolirea si implicit protectia la inghet. Racordarea la reteaua de apa se face prin stut cu filet exterior G 1/2.

Detalii tehnice:
Inaltime: 120 cm
Lungime: 46 cm
Latime: 46 cm
Greutate: 105 kg

Pretul este informativ.