Cere oferta

LTP Mattstone H20 5L - Impermeabilizant puternic ecologic pt. Piatra Naturala

Vandut de: PIATRAONLINE

Detalii despre produs

Un trend continuu ascendent al folosirii de piatra naturala in amenajarile de azi avea nevoie de ceva nou. Iata noua tehnologie a impermeabilizantiilor pe baza de apa si ecologici, care pot fi utilizati la exterior sau interior, in special in spatii inchise sau in cadrul HORECA. LTP Mattstone H20 este un impermeabilizant foarte puternic si neutru (nu modifica aspectul suprafetei tratate). Acesta ajuta la protejarea impotriva patarii, respinge apa, uleiul si grasimile. Permite suprafetei tratate sa respire.

Livrare nationala prin curier (plata ramburs la primirea produsului).

Beneficiile utilizarii LTP MATTSTONE H20

Protectie puternica, folosind ultima tehnologie pe baza de apa.
Perfect pentru spatii inchise (HORECA).
Se preteaza la exterior si interior.
Aplicare extrem de usoara si miros placut.
Ecologic.
Mod de utilizare: asigurati-va ca suprafata care urmeaza sa fie tratata este complet curata, uscata si fara murdarie (ex: noroi, chit sau adeziv). Daca este necesar, prima data spalati suprafata cu o solutie diluata de LTP Grimex 1:10 si o carpa alba. Clatiti bine pentru a elimina reziduurile si lasati sa se usuce 24 de ore.

Pentru suprafete neprelucrate texturate sau fiamate: agitati flaconul inainte de utilizare. Aplicati generos si uniform cu o pensula sau cu un burete. Pe suprafetele foarte absorbante se aplica mai multe straturi ud-pe-ud. Dupa 15 minute se indeparteaza orice produs in exces cu o carpa absorbanta. Nu permiteti reziduurilor sa se usuce pe suprafata.

Pentru suprafetele mate natur-netede si lustruite: Agitati flaconul inainte de utilizare. Aplicati generos si uniform folosind o carpa fara scame, un aplicator din lana de oaie, burete sau dispozitiv pentru vopsea. Asigurati distributia uniforma, stergand de mai multe ori. Dupa 15 minute se indeparteaza orice produs in exces cu o carpa absorbanta. Suprafetele lustruite ar trebui sa fie finisate dupa eliminarea excesului prin lustruite cu o carpa moale fara scame sau cu un dispozitiv de lustruire. Acest lucru trebuie facut in timp ce etansatorul este inca ud pe suprafata. Nu permiteti surplusul de LTP Mattstone H20 sa se usuce pe suprafata.

Acoperire in functie de suprafata tratata:
porozitate mica - aproximativ 1-2 litri pe 10 metri patrati
porozitate mare - aproximativ 3-4 litri pe 10 metri patrati
suprafata cu finisaj lustruit (polisat) - aproximativ 1 litru pe 15-20 metri patrati

Intretinere: usoara si rapida cu LTP Waxwash. In cazul in care doriti sa curatati pereti si suprafete de lucru (blaturi), utilizati pulverizatorul LTP Stonewash. Pentru mai multe informatii, consultati fisa cu date tehnice.

Pretul este informativ.