Cere oferta

LTP Mattstone 5L - Impermeabilizant puternic pt. piatra naturala

Vandut de: PIATRAONLINE

Detalii despre produs

Cand vine vorba de putere in domeniul impermeabilizantilor pentru piatra naturala, LTP Mattstone este un nume foarte cunoscut. Cel mai puternic si mai cunoscut impermeabilizant de pe piata noastra, acesta confera protectie maxima tuturor suprafetelor pe care este aplicat (ex: travertin, piatra naturala, gresie, ardezie, marmura, teracota, caramida si beton). LTP Mattstone nu modifica aspectul suprafetei si este perfect pentru uz interior si exterior.

Livrare rapida oriunde in tara prin curierat, cu plata ramburs.

Beneficiile utilizarii LTP MATTSTONE
Imbunatateste delicat culoarea si textura materialului pe care este aplicat
Protectie maxima impotriva apei, uleiurilor sau grasimiilor
Ideal de utilizat la aplicarea cu masina monodisc
Se preteaza pentru exterior sau interior
Prima alegere a oricarui profesionist
Permite suprafetei tratate sa respire

Mod de utilizare: agitati flaconul inainte de utilizare. Asigurati-va ca suprafata care urmeaza sa fie tratata este complet curata, uscata si fara murdarie, noroi, ciment sau mortar. Aplicati impermeabilizantul cu o carpa moale sau o pensula si lasati cel putin doua ore pauza intre aplicarea straturilor. Podelele mai absorbante pot necesita straturi viitoare si pe acestea produsul trebuie aplicat din abundenta. La o ora dupa aplicare, frecati suprafata cu o carpa moale fara puf sau masina de lustruire pentru a obtine o finisare uniforma si indepartati orice material care nu a fost inca absorbit. Acest produs se va usca dupa aproximativ doua ore, dar va dura inca trei zile pentru a deveni pe deplin rezistent.

Atentie! Nu se aplica in lumina directa a soarelui. Impermeabilizantul va ajuta la inhibarea petelor pe baza de ulei (grasimi). Pentru podele dure ar putea fi recomandat ca impreuna cu acest etansator sa utilizati un impermeabilizant de suprafata corespunzator.

Consum in functie de porozitatea suprafetei:
porozitate mica - aproximativ 1-2 litri pe 10 mp
porozitate mare - aproximativ 3-4 litri pe 10 mp
nu se aplica peste suprafete cu finisaj lustruit (polisat)

Intretinere:
Intretinere usoara si rapida cu LTP Waxwash. In cazul in care doriti sa curatati peretii si suprafete de lucru (blaturi) utilizati pulverizatorul LTP Stonewash. Pentru mai multe informatii consultati fisa cu date tehnice.

Pretul este informativ.