Cere oferta

LTP Ironwax Satin 5L - Impermeabilizant cu efect satinat

Vandut de: PIATRAONLINE

Detalii despre produs

Unele pietre arata si mai bine daca suprafata lor straluceste. Pentru aceste cazuri exista LTP Ironwax Satin, care este un impermeabilizant profesional. Odata aplicat pietrei, placa are un aspect satinat (auto-stralucitor), care imbunatateste culoarea si textura. LTP Ironwax Satin protejeaza perfect impotriva patarii si murdariei persistente, fiind totodata usor de intretinut. Acest impermeabilizant este mai ales recomandat in cazul placarilor interioare cu piatra naturala sau amenajarile cu caramida aparenta.
Poate fi utilizat pe travertin, calcar, gresie, ardezie, marmura, teracota, pietre poroase, caramida, terrazzo si chiar beton. Produsul este rezistent la zgariere, lovire si la exfoliere.

Livrarea se face poate face si prin curierat, cu plata ramburs!

Beneficiile impermeabilizantului LTP IRONWAX SATIN

Sigilant/impermeabilizant puternic satinat / auto-stralucitor
Protectie printr-o bariera acrilica rezistenta
Perfect pentru toate suprafetele
Protectia impotriva petelor
Intretinere usoara
Utilizare doar la interior (fara spatiii umede sau cabine de dus)

Cum se utilizeaza:
Asigurati-va ca suprafata care urmeaza sa fie tratata este complet curata si uscata cu min 24 de ore inainte de aplicare. Orice urma de umezeala ramasa neuscata poate provoca uscarea opaca a produsului LTP Ironwax Satin si poate impiedica solutia sa ajunga la maturitate.

Aplicare in functie de suprafata: in cazul suprafetelor neslefuite sau texturate (despicate, natur, periate, fiamate, etc), se foloseste o perie sau burete cu care se aplica un strat subtire uniform intr-o singura directie, dar fara sa frecati. Produsul trebuie sa se lase sa se usuce (aprox. 1 ora). Se aplica pana s-a creat un strat subtire uniform. (In medie de 3 ori). Pentru straturi si mai lucioase ar trebui sa fie aplicate, straturi suplimentare in unghiuri drepte fata de cel anterior (max. 6).

In cazul suprafetelor mate sau antichizate, aplicati folosind o carpa imbibata. Se toarna continutul intr-un recipient separat. Inmuiati tesatura in solutie si stoarceti-o. Impaturiti carpa si aplicati un strat subtire uniform pe suprafata fara frecare. Se aplica pana s-a creat un strat subtire uniform (in medie de 3 ori). A se lasa sa se usuce (1 ora). Pentru straturi si mai lucioase ar trebui sa fie aplicate straturi suplimentare in unghiuri drepte fata de primul (max. 6).

Trebuie tinut cont sa nu se aplice prea multe staturi pentru ca se pot provoca acumulari inestetice si / sau reduce eficienta produsului. Se intareste dupa aproximativ o ora, dar va dura mai putin de trei zile pentru a se realiza pe deplin duritatea si pentru a devini pe deplin rezistente la apa. Daca aveti dubii experimentati pe placi de rezerva pentru a stabili metoda corecta de aplicare si numarul optim de straturi inainte de uzul general.

Intretinere: Se curata podeaua. Recomandarea noastra sa utilizati LTP Floorshine pentru a curata si a proteja suprafetele tratate. In zonele in care impermeabilizarea incepe sa se uzeze, se aplica mai mult LTP Ironwax Satin. La un moment dat este de dorit o renovare completa a etansarii. In acest caz utilizati LTP Grimex pentru a decapa etansarea originala inainte de a re-etansa.

Acoperire: aproximativ 15-30 mp per litru (un strat), in functie de porozitatea substratului.

De retinut: In cazul suprafetelor foarte poroase (calcar neslefuit, gresie naturala, etc) impermeabilizati in prealabil cu un strat de LTP MattStone H20 (impermeabilizant puternic pe baza de apa)

Pretul este informativ.