Cere oferta

LTP Floorshine 5L - Detergent Universal Piatra Naturala (Ph neutru, curata, ofera stralucire)

Vandut de: PIATRAONLINE

Detalii despre produs

LTP Floorshine poate inlocui orice alt detergent obisnuit (Ph neutru). Daca numai cu un singur litru se pot spala pana la 700 mp de pardoseala, iti dai seama de eficienta si economia acestui produs cand ai varianta unui recipient de 5 litri. LTP Floorshine confera stralucire, protectie si intretinere eficienta pentru toate suprafetele din piatra naturala, dar si pentru parchet, gresie sau lemn etc. Este de ajuns o singura aplicare. In cazul utilizarii regulate, ajuta la consolidarea protectiei suprafetelor impermeabilizate cu LTP Gloss Ironwax, LTP Ironwax Satin si LTP Glaze Protector.

Produsul se poate comanda si online, iar livrarea se face imediat prin curierat. Plata ramburs cand pachetul ajunge la tine.

Mod de utilizare:
LTP Floorshine poate fi utilizat cu succes la curatenia si intretinerea saptamanala, produsul se dilueaza dupa cum urmeaza: 1-2 capacele per litru de apa calda. Stergeti suprafetele cu solutie. Nu clatiti. Lasati suprafetele sa se usuce. Nu calcati pe podea in timpul uscarii produsului. Dupa utilizare clatiti bine mopul cu apa.

Daca suprafetele prezinta acumulari dupa mai multi ani si sunt dificil de curatat, indepartati acumularile utilizând LTP Grimex. Dupa curatare intensiva, orice suprafete impermeabilizate anterior trebuie sa fie re-impermeabilizate.

De retinut: Se poate folosi in locul detergentului utilizat zi cu zi. Nu amestecati cu niciun alt agent de curatare. Nu este adecvat pentru suprafete extrem de lustruite - pentru intretinerea corecta a acestui tip de suprafata utilizati LTP Waxwash sau LTP Stonewash.

Pretul este informativ.