Cere oferta
  • Cada baie travertin Classic ST-012 SBSS - 90 x 90 x 3 cm
  • Cada baie travertin Classic ST-012 SBSS - 90 x 90 x 3 cm
  • Cada baie travertin Classic ST-012 SBSS - 90 x 90 x 3 cm

Cada baie travertin Classic ST-012 SBSS - 90 x 90 x 3 cm

Vandut de: PIATRAONLINE

Detalii despre produs

Cada de baie din travertin se intretine usor, este extrem de rezistenta si inspira relaxare. Prin culoarea superba, este extrem versatila ca si posibilitati de asortare cu intreaga ambianta a baii ce poate fi placata cu acelasi material. Te poti simti ca in vechile timpuri ale antichitatii sau ca intr-un sat mediteraneean, peste care se revarsa tihna acelor locuri.

Comanda acum aceasta superba cada de dus si poti face din aceasta cada de piatra naturala centrul de atentie al unei amenajari contemporan urbane, inconjurand-o de elemente din sticla sau piatra naturala etc.

Cada de dus este un produs ce se intretine usor si pentru care trebuie avute in vedere anumite instructiuni de baza. Caditele de dus executate din piatra naturala (in cazul de fata travertin Classic) necesita o impermeabilizare, ce poate fi realizata extrem de usor cu produsele LTP - ex: Grout Tile Protector Spray, iar pentru curatare trebuie sa folositi pulverizatorul LTP Stone Wash, toate le puteti comanda direct pe site-ul nostru in sectiunea impermeabilizanti.

Cada de dus are 90 x 90 cm, avand inaltimea de 3 cm, greutate 30 kg, ambalata la cutie.

Caditele pentru dus sunt destinate uzului general insemnand ca poate fi montat in bai pentru un atribut personalizat si un punct de atractie unic. Culoarea produsului poate fi usor asociata cu diverse alte elemente din piatra naturala sau lemn care vor pune si mai mult in valoare incaperea.

Pretul este informativ.