Cu Houzen casa ta este ZEN

Căutăm zilnic prin 3140 de produse pentru a face cele mai cool colecții pentru tine
Vezi colecțiile

Colectii și inspirație

Top 100 fitness
Top 100 fitness
Top 100 fitness
Top 100 fitness
Top 100 fitness
Top 100 fitness
Top 100 fitness
Top 100 fitness

Houzen.ro - ce este site-ul nostru?

Explorează fascinanta lume a designului interior și transformă-ți locuința într-un spațiu Zen.

Houzen.ro te ajută să descoperi o gamă variată de produse home&deco de la cele mai importante magazine online din România, astfel încât să găsești tot ce îți dorești într-un singur loc, fără a fi nevoit să accesezi fiecare site în parte sau să te abonezi la diferite newslettere pentru a fi la curent cu noutățile.

Transformă-ți locuința într-un spațiu Zen cu ajutorul Houzen.ro!

Fie că îți dorești o atmosferă relaxantă și echilibrată sau un design minimalist și elegant, în secțiunea cu inspirație vei găsi tot ce ai nevoie pentru a-ți transforma locuința într-un spațiu plin de armonie și confort.

Mobilier modern pentru living

Livingul este locul reprezentativ din fiecare casă! Acolo se desfășoară viața de familie, acolo ne relaxăm, discutăm și primim oaspeți. Dacă vrei să creezi un living perfect, cauți mobilierul potrivit pentru a-l umple și ai nimerit bine! Pune confortul pe primul loc și alege o canapea sau un fotoliu care în timpul zilei, vor fi locul perfect pentru a viziona filme sau a citi cărți, iar la nevoie se pot transforma într-un pat confortabil - pentru somnul zilnic sau doar ocazional.

Dacă canapeaua nu este suficientă, verifică cu siguranță colțarele extensibile - acestea oferă și mai mult spațiu pentru relaxare și, contrar aparențelor, se potriveșc perfect și în spații mici! Pentru a completa zona de relaxare, adaugă un fotoliu confortabil, în care să te afunzi cu o carte bună sau o ceașcă de ceai. Și nu uita de o masă de cafea, pentru a avea unde să așezi ceașca și... baza pentru un living perfect este gata!

Dotarea confortabilă a dormitorului

Cum îți imaginezi dormitorul perfect? Culori calde, materiale moi și ferestre luminoase sau preferi un stil minimalist, predominant alb și cu puține obiecte care să te deranjeze în timpul odihnei? Indiferent de preferințele tale, avem mobilierul potrivit care să îndeplinească toate cerințele tale. Piesa centrală a oricărui dormitor este, desigur, patul - pe houzen.ro vei găsi cu ușurință modelul perfect pentru tine.

Un dulap practic este de asemenea util în fiecare dormitor. Tu alegi care varianta ți se potrivește cel mai bine - unul mare sau mic, într-un stil clasic sau modern. Dacă locuiești într-un apartament mic și lucrezi de acasă, poate ai nevoie de un birou în dormitor. Cu siguranță vei găsi pe houzen.ro unul care să se potrivească chiar și într-un spațiu foarte mic.

Mobilier funcțional pentru bucătărie

"Bucătăria reprezintă inima casei! Asigură-te că o amenajezi corespunzător! Pentru a petrece timpul împreună în jurul unei mese delicioase, va fi utilă o masă solidă și extensibilă - astfel, în caz de nevoie, vei putea să o extinzi la dimensiuni în care să încapă toți invitații. De asemenea, vor fi necesare scaune confortabile - pe houzen.ro vei găsi atât modele de lemn simple, cât și scaune pliante sau tapițate."

Totul pentru o casă ZEN

Pe houzen.ro vei găsi întreg mobilierul de care ai nevoie pentru a-ți amenaja complet interiorul. Dacă ești în căutarea mobilierului pentru baie, poți alege dintre sutele de modele disponibile pe platforma noastră.

Dacă simți că ceva lipsește în amenajarea livingului tău, consulta categoria de pufi și scaune - un loc suplimentar pentru relaxare va fi întotdeauna binevenit, iar dacă alegi un model potrivit, vei câștiga și spațiu de depozitare. În living, dormitor sau biroul de acasă vor fi necesare și rafturi și vitrine - pentru cărți, sticlă sau elemente decorative. Dacă pereții tăi sunt goi, poți opta pentru rafturi suspendate - poți așeza pe ele rame cu fotografii sau aranja ghivece cu plante, astfel încât să dai viață interiorului.

Houzen.ro - găsește-ți iluminatul potrivit pentru interiorul tău

Houzen.ro este locul unde vei găsi iluminatul care completează perfect interiorul tău. Iată ce fel de corpuri de iluminat poți găsi pe site.

Iluminat principal practic

Iluminatul principal, adică cel care oferă principala sursă de lumină într-o încăpere, este ales primul în timpul renovării. La noi vei găsi lustre elegante, care arată discret și minimalist, dar oferă multă lumină. Lămpile suspendate sunt, de asemenea, perfecte ca iluminat principal - poți alege, de exemplu, cele cu abajur, din răchită sau doar cu becuri pe cabluri lungi.

Dacă cauți ceva decorativ și care să reprezinte un accent puternic în interior, verifică candelabrele pentru living - dacă amenajezi un interior glamour, ia în considerare cele cu cristale, care reflectă frumos lumina. Pentru cei care caută un corp de iluminat minimalist, care se află aproape de tavan, există plafoniere - elegante și, în același timp, foarte discrete.

Iluminat Decorativ Încântător

Iluminatul decorativ nu este sursa principală de lumină, dar creează o atmosferă minunată și permite reglarea intensității luminii în funcție de nevoi și circumstanțe. Dacă dorești o iluminare care să îți permită să citești confortabil cărți în living, descoperă categoria noastră de lămpi de podea, alege o lampă care se potrivește cu decorul camerei tale și amplasează-o chiar lângă canapea.

Pe houzen.ro găsești și veioze - acestea vor completa orice dormitor, precum și aplice - acestea se potrivesc perfect ca iluminat punctual pe pereți sau pentru iluminarea scării. O sursă de lumină minunată, pe care merită să o folosești în amenajările tale, sunt și ghirlandele luminoase - seara vor crea o atmosferă unică în living sau pe balcon.

Houzen.ro - sursa ta de inspirație pentru decorarea casei

Pe houzen.ro, vei găsi o mulțime de idei pentru amenajarea casei tale. Aici îți vom oferi sugestii pentru aranjarea bucătăriei, dormitorului, băii, terasei, grădinii și spațiului de relaxare. De la alegerea mobilierului, canapelei, mesei, scaunelor până la corpurile de iluminat, tapetul de pe pereți și materialele pentru pardoseală, toate vor fi explorate pentru a-ți oferi idei creative și funcționale în realizarea unui interior armonios și personalizat.

Descoperă secțiunea de inspirație de pe houzen.ro și fă-ți casa ZEN.